اسوه های هدایت

 

 

آرشیو بخش علمای جهرم

مرحوم حجه الاسلام و المسلمین حاج شیخ عطاءالله حقدان ،

مرحوم حجه الاسلام و المسلمین حاج شیخ عطاءالله حقدان ،

مرحوم حجه الاسلام و المسلمین حاج شیخ عطاءالله حقدان ،فرزند مرحوم حجه الاسلام حاج شیخ محمد ابراهیم ،متولد 1278 ه ش در جهرم  وی در زمان اقامت مرحوم آیت الله العظمی نجفی لاری به لار رفته و مدتی در آنجا تحصیل نموده و بعد به زادگاه خویش جهرم باز گشته و به ترویج احکام دین پرداخته است از اساتید ایشان در جهرم مرحوم میرزا آقا ورعی استهباناتی بوده که درس قوانین را نزد ایشان فرا گرفته حاج حقدان از علمای بزرگ جهرم به شمار می  آمده و ریاست حوزه علمیه مدرسه زمانیه خان را به عهده داشته است .

ادامه مطلب...
 
آیت الله سید محمد بحری رحمه الله علیه

آیت الله سید محمد بحری رحمه الله علیه

فرزند مرحوم حجه الاسلام آقا سید جعفر فرزند آقا سید رضا از اهالی شیراز که در سن 17 سالگی به نجف اشرف هجرت نمود و در جوار مرقدمنور مولای متقیان حضرت امام امیرالمومنین علیه السلام از محضر اساتیدی همچون آیات بزرگوار شیخ عباس قوچانی (وصی حضرت سید علی آقای قاضی ره) و شیخ آقا بزرگ تهرانی (صاحب الذریعه) و شیخ محمد علی مدرس معروف و سید اسد الله مدنی و شیخ جواد تبریزی و همچنین به مدت چندین سال از درسهای خارج آیات عظام سید محمود شاهرودی و سید محسن حکیم ره و سپس به مدت 15 سال از محضر مرجع عظیم جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی خویی ره استفاده نمود و سپس در جامعه النجف الاشرف به تدریس و تربیت شاگردان بسیار همت گماشت.

ادامه مطلب...
 
حضرت آیت‌الله شیخ علی کریمی جهرمی

حضرت آیت‌الله شیخ علی کریمی جهرمی،

فرزند فرج الله متولد 1320 جهرم. دارای تحصیلات حوزوی در شهرهای جهرم، شیراز و قم تا درجه‌ی رفیع اجتهاد. از جمله اساتید ایشان در جهرم حجج اسلام والمسلمین حاج سید ابوالقاسم مهدوی، حاج سید حسین آیت‌اللهی، حاج شیخ عبدالعظیم فرقانی و حاج میرزا محمّد نمازی بوده‌اند.
ایشان از ابتدای طلبگی بهره‌مندی‌های ویژه و فراوان از خدمت آیت‌الله حق‌شناس، به خصوص از نظر اخلاقی داشته‌اند.

ادامه مطلب...
 
حضرت آیت الله شیخ حسین شب زنده دار

حضرت آیت الله شیخ حسین شب زنده دار؛ مفسر پرهیزکار

 

تولد و خانواده

در آغاز بهار و نخستین روزهای سال 1308 شمسی (8 شوال 1347) در خانة کربلایی احمد واقع در محلة قدیمی سنان جهرم، پسری دیده به جهان گشود. پدر و مادر وی که از شیفتگان پیامبر و آل او (ع) بودند نامش را «حسین» نهادند.

 کربلایی احمد و بردارش حاج قنبر با همسر و فرزندان در یک خانه ساده زندگی می کردند. هر دو کاسب جزء و ساده بودند که روزانه کالاهای مورد نیاز روستاییان را از شهر تهیه می کردند و برای فروش به روستا می بردند. آنان ضمن گذران امر معاش از این راه احکام دینی و مسائل شرعی را نیز به روستاییان می آموختند. این دو برادر در جهرم و قسمتی از حومة آن به صلاح و تقوا و درست کاری در معاملة با مردم و مناعت و قناعت طبع مشهور بودند و در ارادت و اخلاص ویژه ای که نسبت به اهل بیت (ع) داشتند، زبانزد اهالی بودند. قمر خانم مادر حسین نیز از زنان شایسته محل بود و او نیز همچون همسرش به کمالاتی آراسته بود و علاقة فراوانی به پیشوایان دین داشت. این مادر وقتی حسین کوچک بود و آسیبی به چشمانش وارد شده بود، با کمک خواهرانش بسیار از او مواظبت و پرستاری کرد. در سفری که برای پابوسی حضرت رضا (ع) به مشهد رفتند، حسین را نیز با خود بردند و پدر و مادر در جوار قبر آن حضرت ضمن دعا و زیارت، با توسّلات خالصانة خود، شفای چشم فرزند را از خدا خواستند. به برکت این حضور و دعاهای آنان چشم کودک شفا یافت و مادر به شکرانة سلامتی فرزند در گوش حسین حلقه آویخت و او را به عنوان غلام حضرت رضا (ع) مفتخر ساخت.[3]

ادامه مطلب...
 
حجه الاسلام والمسلمین مرحوم آقای حاج شیخ محمد نمازی

شرحی نه چندان طولانی از زندگی حضرت حجه الاسلام والمسلمین مرحوم آقای حاج شیخ محمد نمازی طاب ثراه

استاد ارجمند عالم عامل حضرت حجه الاسلام و المسلمین جناب آقای حاج شیخ محمد نمازی رحمت الله علیه از علماء بزرگ و مدرسین حوزه علمیه جهرم بودند که سالیان طولانی به تدریس علوم دینی در مدرسه علمیه زمانیه معروف به مدرسه خان اشتغال داشتند و بسیاری از فضلا و محصلین از خرمن دانش ایشان استفاده نموده اند و افتخار شاگردی ایشان را دارند. مرحوم آقای حاجی نمازی در کار تدریس بسیار جدی بودند صبحگاهان قبل از همه به مدرسه تشریف می آوردند و تا دقایقی قبل از ظهر که وقت نماز جماعت می رسید به تدریس مشغول بود.

ادامه مطلب...
 
<< شروع < قبلی 1 2 3 4 5 بعدی > انتها >>

صفحه 1 از 5
 

قرآن آنلاين

آمار بازديدکنندگان

mod_vvisit_counterامروز26
mod_vvisit_counterاین ماه6781
mod_vvisit_counterکل بازدیدها851860