اسوه های هدایت

 

 

تغذيه در ماه رمضان
در ماه رمضان چه بخوریم چه نخوریم

بخور نخورهای ماه رمضان

بدن انسان برای حفظ سلامتی خود همواره مقداری چربی به عنوان ذخیره انرژی در نقاط مختلف ذخیره می‌كند و اگر این چربی‌ها به مدت طولانی، در بدن باقی بمانند می‌توانند به شكل فشرده درآیند و احتمال مورد استفاده قرار گرفتن آنها در بدن، كمتر می شود.
ادامه مطلب...
 
مدیریت غذایی در ماه رمضان

تاثیر روزه بر کاهش و افزایش وزن
 

ماه رمضان و روزه داری با تغییر رژیم معمول روزانه و وعده‌های غذایی، در دریافت میزان انرژی روزانه تغییراتی به وجود می‌آورد. گذشته از تغییر زمان وعده‌ها، مواد غذایی كه در این ماه وارد الگوی مصرف روزانه می‌شوند نیز تغییراتی را در همین روند ایجاد می‌كنند.

ادامه مطلب...
 
طرز تهیه غذاهای مصرفی در رمضان

طرز تهیه برخی غذاها در ضیافت رمضان

سنت بر اين است كه روزه داران هر شام بر سر سفره افطار گرد هم آيند و پس از طلب قبولي روزه دعا كنند :

بسم الله ؛ اللهم لك صمنا و علي رزقك افطرنا فتقبله منا انك انت السميع العليم.

و سپس روزه خود را با روزي حلال و پاكيزه باز مي كنند و پسنديده است افطار با خرما يا آب گرم (يا چاي شيرين) يا رطب يا حلوا يا نبات و لبن باز شود.

بر سر سفره افطار ايراني انواع مخلفات مقوي و انرژي زا از جمله خرما با مغز گردو، حلوا، رنگينك، فرني، يخ در بهشت ، باميه، شله زرد، شير برنج، کاچي، زولبيا، مسقطي و انواع آش : آش رشته، آش شله قلمكار وجود دارد.

اكنون شما را بر ضيافت افطاري ايراني دعوت مي كنيم:

ادامه مطلب...
 
تغذیه در رمضان

تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان

تغذیه صحیح در ماه رمضان بسیار اهمیت دارد و باید مواد غذایی نظیر گوشت، مرغ، ماهی، لبنیات و سبزی ها، قسمت اعظم رژیم غذایی شخص را در برگیرد.

ادامه مطلب...
 
<< شروع < قبلی 1 2 بعدی > انتها >>

صفحه 2 از 2
 

قرآن آنلاين

آمار بازديدکنندگان

mod_vvisit_counterامروز415
mod_vvisit_counterاین ماه5600
mod_vvisit_counterکل بازدیدها866236