نکات روزه داری از متخصصان تغذیه
چه غذاهایی برای وعدههای افطاری و سحری مناسبترند؟ برای رفع یبوست ناشی از کمبود مصرف مایعات در طول روزهای این ماه مبارک، چه کار باید کرد؟ آیا فعالیتهای بدنی هم در طول ایام این ماه رمضان، توصیه میشود؟ کدام دسته از بیماران باید از روزه گرفتن پرهیز کنند؟ و...
پاسخ به این سوالها را از زبان کارشناسان بخوانید.
برای جلوگیری از عطش
دکتر عباس شجاعی، متخصص علوم تغذیه، دانشگاه اصفهان:
هنگام سحر از خوردن غذاهای خشک نظیر کوکو سبزی، کوکو سیبزمینی، کتلت و گوشتهای سرخ شده مثل کباب، جوجهکباب و ماهی خودداری کنید. این غذاها به همراه غذاهایی که ادویه زیادی دارند، باعث عطش زیاد و ترش کردن معده میشوند.
|
ادامه مطلب...
|
|
مصرف میوه در سحری، از تشنگی جلوگیری می كند
مصرف میوه یا آب میوه تازه هنگام سحر از تشنگی در طول روز جلوگیری می كند. همچنین برای جبران كمبود میزان آب و املاح بدن در ماه رمضان، می توان از مقداری سوپ یا آش هنگام افطار استفاده كرد.
|
ادامه مطلب...
|
سحر و افطار چه غذاهایی مصرف میکنید |
تفاوت غذاهای سحری و افطار
داشتن تغذیه اى صحیح در ماه رمضان باعث مى شود تا روزه داران بتوانند با سلامتى این ماه را به پایان برسانند.
گرفتن روزه چه فوایدى براى بدن و سلامتى آن دارد؟
|
ادامه مطلب...
|
سحری مثل نهار سبک بک باشد |
سحری باید مثل ناهار باشد
روزهداران باید سحری را مانند صبحانه كامل یا یك ناهار سبك مصرف كنند و خوردن سالاد و میوه در وعده سحر، باعث كاهش احساس گرسنگی و تشنگی می شود.
|
ادامه مطلب...
|
سحری را حذف نکنید
روزه یکی از عبادات بسیار خوب اسلام است که علاوه بر فواید فراوان روحی، در صورتی که درست اجرا شود، میتواند سلامت جسمی فرد را نیز تضمین کند. ولی متاسفانه در برخی موارد به دلیل عدم رعایت نکات کلیدی در روزهداری، نه تنها افراد نمیتوانند از مزایای آن بهرهمند شوند، بلکه دچار مشکلات جانبی خواهند شد که چندان سودمند نیست.
|
ادامه مطلب...
|
|
|
|
<< شروع < قبلی 1 2 بعدی > انتها >>
|
صفحه 1 از 2 |