بادمجان
جگر سیاه جهرمی ها
علاقه مردم جهرم به خوردن بادمجان زبان زد خاص و عام است و به هر شکل ممکن اعم از خام ،سرخ کرده و آب پز مصرف می شود اما هر جهرمی
که این مطلب را می خواند قطعا مرا تأیید می کند که هیچ عصرانه ای بهتر از بادمجان و لیمو برای ما جهرمی ها دلچسب نیست .
بادمجان برداشتی در جهرم نوع خواصی از بادمجان است که دارای حجمی کوچکتر ازعنواع بادمجانهای دیگر است ، از پوستی نازکتر و مغزی بسیار
شیرین و تخمهای ریزتشکیل شده .
|
ادامه مطلب...
|
|
جهرم قطب لیموی ایران
اگر کسی خواص لیمو ترش جهرم را بدونه دیگه غذایی نمی خوره مگر این که لیمو کنارش باشه.
لیمو ترش جهرم در کل کشور بلکه در خاور میانه به لیموی شیرازی مشهور است سالانه هزاران تُن از این لیمو به شهرهای مختلف ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود .
برداشت این محصول در جهرم از نیمه شهریور آغاز و تا نیمه آذر ماه ادامه دارد و در صورت سرمایه گذاری متمکنین و دولت محترم در خصوص بسته بندی و آبگیری و فناوری این محصول لیموی جهرم جایگاه خود را در منطقه و جهان پیدا خواهد کرد. |
سوغات جهرم
(رنگینک)
مواد لازم:
رطب بی هسته به میزان لازم، آرد گندم، روغن، هل ، دارچین، شکر آسیاب شده
طرز تهیه:
رطب های بی هسته را به صورت عمودی مرتب و منظم در کنار یکدیگر در ظرف چینش می کنیم. حال نوبت آن رسیده تا مایع مورد نظر که طعم دهنده
رنگینک ما است را تهیه نماییم :
مقداری آرد گندم در ماهی تابه تفت می دهیم تا کمی رنگ آن مایل به تیرگی برود، بعد از آن مقداری روغن اضافه می کنیم. مایع رقیقی به دست
خواهد آمد ، با اضافه کردن شکر آسیال شده و هل
ساییده شده مایع ما شیرین و طعم دار خواهد شد.
مایع آماده شده را بر روی رطب چیده شده در ظرف ریخته و در همه جای روی رطب ها پهن می کنیم. سپس با پودر مغز پسته و دارچین و... تزیین
روی رنگینک را انجام می دهیم. (این رنگینک خوردن داره) |
|
|
<< شروع < قبلی 1 2 بعدی > انتها >>
|
صفحه 2 از 2 |