اسوه های هدایت

 

 

غذای محلی جهرم کلجوش

غذاهای اصیل جهرمی

 

کلجوش

مواد لازم:

ماهی خشک ریز (موتو) ادویه، پیاز، آب، روغن

طرز تهیه:

مقداری ماهی خشک کوچک را به صورت پودر در آورده سپس مقداری پیاز نگین شده را در روغن تفت داده، مقداری ادویه و نمک به آن اضافه می کنیم،

نوبت به پودر ماهی است تا اضافه شود. مواد را اندکی با هم در روغن تقت داده و به هم می زنیم و سپس به میزان لازم آب به آن اضافه نموده و تا

جوش آمدن و جا افتادن غذا صبر می کنیم 15 دقیقه بعد از جوش آمدن با شعله کم ، (غذا آماده است.)

 
 

قرآن آنلاين

آمار بازديدکنندگان

mod_vvisit_counterامروز27
mod_vvisit_counterاین ماه3901
mod_vvisit_counterکل بازدیدها440544