غذاهای اصیل جهرمی
(پی پُخ)
مواد لازم:
برگ اسفناج ـ پیاز ـ دارچین ـ زیره ـ روغن حیوانی ـ آرد گندم
طرز تهیه:
بعد از شستشوی برگ اسفناج و خرد کردن آن با کمی پیاز نگین شده مخلوط کرده و کمی دارچین زیره سیاه به آن اضافه می کنیم این مخلوط به
دست آمده به عنوان مغز غذای ما محسوب می شود اما نوبت به درست کردن و آماده کردن پوسته بیرونی غذای مورد نظر رسیده، برای این کار ابتدا
به میزان لازم آرد گندم را به صورت خمیر درآورده و برای بهتر شدن طعم آن کمی نمک به آن اضافه می کنیم. آنگاه خمیر را با وردنه در کف سینی به
شکل دایره ای به قطر 15 الی cm 20 پهن کرده و موادی که از قبل آماده شده (اعم از برگ اسفناج و ...) را در نیمی از دایره خمیر موجود ریخته و نیمه
دیگر خمیر را روی مواد و نیمه دیگر خمیر بر می گردانیم سپس با نوک انگشت یا چنگال لبه خمیر را به هم دوخته تا مواد بیرون ریخته نشود.
سپس روی تابه ای که از قبل به آن حرارت داده ایم گذاشته تا خمیر تبدیل به نان و مواد مغز پخت گردد. در هنگام استفاده کمی روغن حیوانی بر روی
نان مالیده و تناول می فرمایید. (نوش جان)
|