سوغات جهرم
(رنگینک)
مواد لازم:
رطب بی هسته به میزان لازم، آرد گندم، روغن، هل ، دارچین، شکر آسیاب شده
طرز تهیه:
رطب های بی هسته را به صورت عمودی مرتب و منظم در کنار یکدیگر در ظرف چینش می کنیم. حال نوبت آن رسیده تا مایع مورد نظر که طعم دهنده
رنگینک ما است را تهیه نماییم :
مقداری آرد گندم در ماهی تابه تفت می دهیم تا کمی رنگ آن مایل به تیرگی برود، بعد از آن مقداری روغن اضافه می کنیم. مایع رقیقی به دست
خواهد آمد ، با اضافه کردن شکر آسیال شده و هل
ساییده شده مایع ما شیرین و طعم دار خواهد شد.
مایع آماده شده را بر روی رطب چیده شده در ظرف ریخته و در همه جای روی رطب ها پهن می کنیم. سپس با پودر مغز پسته و دارچین و... تزیین
روی رنگینک را انجام می دهیم. (این رنگینک خوردن داره)
|